loading
seozie-img

Handelsbetingelser hos Hostcity

§1 Generelle oplysninger

Hostcity
Kongevej 224
6510 Gram
CVR nr.: 37741752
Telefon: 77340539
Email: kontakt@hostcity.dk

§2 Priser

Hos Hostcity er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede services. Såfremt Hostcity acceptere din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingstidspunktet. Alle priser er vist inkl. Moms.

§3 Betaling

Hostcity modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når servicen oprettes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen SSL, som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når servicen er blevet oprettet.

Du har via vores betalingssystem muliged for enten at bestille servicen som abonnement, her gælder særlige betingelser fra §10. Vælger du ikke at oprette servicen som abonnement, er det dit eget ansvar at betale for yderligere tid med servicen. Hostcity kan ikke stilles til ansvar for slettede filer ved manglende betaling.

§4 Opsigelse

For at opsige din service har du følgende muligheder: At slette din betalingsmetode fra kundesiden eller at kontakte support en af følgende steder: Livechat, e-mail, support sag eller kontaktformular. Hostcity står ikke til ansvar for at opsige servicen hvis Hostcity kontaktes gennem andre kanaler.

§5 Levering

Hostcity tilstræber at den bestilte service er oprettet indenfor 10 minutter, Hostcity kan ikke holdes til ansvar hvis dette ikke overholdes. Hvis der er problemer med oprettelsen af en service skal Hostcity notificeres hurtigst muligt via supporten jf. §6

§6 Support

Hostcity kan kontaktes på følgende måder: Kontaktformular på https://Hostcity.dk, Livechat, Supportsag på kundesiden eller via kontakt@Hostcity.dk. Hostcity står ikke til ansvar hvis der bliver forsøgt kontakt gennem andre kanaler. Hostcity forbeholder sig retten til at begrænse mængden af support der modtages, samt at lukke din server uden refundering eller delvis refundering. Hostcity tilbyder ikke hjælp til fejlfinding, opsætning og lign.

§7 Fortrydelsesret

Din 14 dages returret fraskrives fra det tidspunkt bestillingen er betalt, dette er grundet at servicen aktiveres øjeblikkeligt.

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever servicen ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

§8 Refusion og chargebacks

Hvis kunden åbner en dispute, eller en chargeback vil dette medføre at servicen bliver suspenderet øjeblikkeligt.

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

§9 Persondatapolitik

Det er kundens ansvar at til hver en tid at holde sig opdateret på gældende privatlivspolitik. Denne kan forefindes på https://hostcity.dk/privatlivspolitik/

§10 Abonnement

Når du bestiller på Hostcity har du muligheden for at oprette et abonnement, du accepterer ved indgåelsen af bestillingen at Hostcity automatisk trækker penge fra din konto på servicens udløbsdato, med mindre servicen eller abonnementet er opsagt jf. §4

§11 Datatab

Hostcity har ikke ansvaret for DDoS angreb eller datatab. Hostcity har foranstaltninger sat i værk til at minimere risikoen for dette.

§12 Resourceforbrug

Ved køb af services på Hostcity accepterer du at du ikke vil overskride de tilladte begrænsninger der er på servicen. Skulle dette mod forventning ske, forbeholder Hostcity sig retten til at suspendere din service.

§13 Misbrug af systemer

Hvis kunden misbruger de lejede services, forbeholder Hostcity sig retten til at suspendere servicen og gøre kunden erstatningsansvarlig for eventuelle skader.

Misbrug defineres som vedvarende høj resource forbrug, forsøg på at tilgå eksterne systemer uden skriftlig tilladelse, oprette botnets, køre eller udbyde illegalt software/indhold, hoste copyrighted indhold uden tilladelse, hoste racistisk indhold, spamme/raide andre services såsom email eller websites og med Minecraft services at hoste ikke Minecraft relaterede filer.

Services der er hosted af Hostcity eller på vores systemer er strengt forbudt at indeholde illegal, leaked, ’nulled’ indhold inklusiv men ikke begrænset til Minecraft plugins, websites og software

§14 Data

Hostcity er ikke ansvarlig for noget indhold som er hosted af vores kunder eller på vores systemer. Kunden er selv ansvarlig for sine egne data.

§15 Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@hostcity.dk